MERSİN / MEZİTLİ - Fındıkpınarı Ortaokulu

Şbt

Dilimizin zenginliği projesi kapsamında Şubat ayında tüm sınıflarda ''Drama ile Atasözü ve Deyim Anlatma '' etkinliği düzenlendi.

Şbt

Mersin'de yetiştirilen tarım ürünleri ile ilgili olarak öğrencilerimiz hazırladıkları slaytlarla sunumlarını yaptılar.Konuyla ilgili panolar düzenlediler.

Ara

''ÇEDES'' projesi Aralık ayı konumuz olan ''yardımseverlik ve merhamet'' değerimiz ile ilgili olarak okul panomuz düzenlendi.

Ara

''Kültürün izinde;Mersin'' projesi Aralık ayı etkinliğimizde öğrencilerimiz Mersin'in yöresel yemeklerini yaptılar.Tutum,Yatırım ve Türk Malları haftası ile bütünleştirilerek öğrencilerimiz bu yemeklerin tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Kas

''ÇEDES'' projesi planında yer alan ''Edep,saygı,nezaket'' konulu değerler yapılan etkinliklerle kazanımları sağlandı.

Kas

''Çevreme duyarlıyım,değerlerime sahip çıkıyorum (ÇEDES)'' projesine yönelik öğrencilerimizle birlikte değerler ağacı panomuzu oluşturduk.

Kas

Okulumuz öğrecilerine yönelik trafik jandarma görevlileri tarafından trafik eğitimi verildi.Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

''Kültürün izinde;Mersin'' projesi kapsamında planlanan Kasım ayı etkinlikleri ile ilgili öğrencilerimizle pano çalışmalarımızı yaptık.

Kas

Okul sağlığı;öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi,geliştirilmesi,sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi,öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okulumuz ortaokul öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde ''Hayvan Sevgisi'' temalı resimler yaparak yarışmaya katıldılar.Okulumuzda yapılan bu resimlerle kutlama programı dolayısıyla sergi açıldı.Katılan ve başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Nis

Okulumuz ortaokul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı  coşku ve gururla kutladı.

Okulumuz öğrencileri ile fidan dikme etkinliğini gerçekleştirdik.

Okulumuzda enerji verimliliği haftası yapılan programlarla kutlandı.

Ara

Akran zorbalığı konusunda okulumuzdaki tüm öğrencilere yönelik sunu programları gerçekleştirildi.