MERSİN / MEZİTLİ - Fındıkpınarı Ortaokulu

Okulumuzda enerji verimliliği haftası yapılan programlarla kutlandı.

Ara

Akran zorbalığı konusunda okulumuzdaki tüm öğrencilere yönelik sunu programları gerçekleştirildi.

Ara

12 -18 ARALIK YERLİ MALI HAFTASI

Eyl

Astronomi faydalıdır çünkü bizi kendimizin üstüne çıkarır; yararlıdır çünkü büyüktür. Bize insanın bedeninin ne kadar küçük olduğunu, zihninin ne kadar büyük olduğunu, zekâsının ne denli göz kamaştırıcı olduğunu gösterir. (Henri Poincaré )

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilen "Akdeniz'de El Ele Gökyüzünü Keşfetmeye 2 " projesine, okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Vildan KÜTÜK ve 7-A sınıfı Öğrencisi Ahmet Aras CESUR katılımcı olarak katılmışlardır. Proje sürecinde gökyüzü gözlemleri, uzay roketi, teleskop, usturlap, gök atlası, güneş saati tasarımları ve astronomide mobil uygulamalar gibi farklı etkinlikleri yaparak  proje sürecini başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğretmenimizi ve öğrencimizi yürekten tebrik ederiz.